Escanyabocs 2021

Posted in Noticies

Escanyabocs 2021, il·lusions renovades

Després d'un 2020 trist, dur i complicat, torna l'Escanyabocs amb l'objectiu de mantenir viu l'esperit de repte i aventura que ha impregnat l'esdeveniment  d'esports a la muntanya més singular del Pirineu des del seu inici.

La passada edició, celebrada durant una de les treves que la pandèmia ens va permetre i sota les màximes mesures de seguretat, ens va demostrar que aquest esperit segueix viu entre vosaltres i estem segurs que enguany, esperem que amb una situació molt millorada, tornareu a respondre a la nova proposta de forma unànime i entusiasta, com ho heu fet sempre.

Sembla evident que, un cop passada aquesta crisi, moltes coses no tornaran a ser com abans. Però, si alguna lliçó ens pot deixar el maleït virus, és que la natura i l'esport, i molt especialment el que es fa en l'entorn natural, són eines bàsiques de salut físic i mental i, també, de qualitat de vida. 

Per tot plegat, us convidem a reviure les millors sensacions en la 14a edició de l'Escanyabocs, els dies 15 i 16 de maig a la Seu d'Urgell. Us hi esperem amb il·lusions renovades!!!

Noves dates

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs!!!

Primer de tot, fer-vos arribar el nostre desig que vosaltres i la vostra gent us trobeu tots bé. 

En segon lloc comentar-vos que, donada la situació actual provocada per la crisi sanitària que ens toca viure, hem pres la decisió d'ajornar l'edició 2020 de l'Escanyabocs. Traslladem l'esdeveniment d'esports de muntanya més singular del Pirineu al cap de setmana del 19 i 20 de setembre. El format de les proves i els horaris es mantindrà, en principi, com el que ja estava previst per al mes de maig.

Ja fa uns dies que, considerant la situació d'incertesa provocada per la pandèmia del Covid-19, estem treballant per trobar una data on reubicar l'Escanyabocs 20. No ha estat fàcil ja que el calendari de proves esportives a la muntanya és molt dens i amb poques dates lliures. I, si tenim en compte que l'Escanyabocs és una prova multidisciplinari, la cosa es complica encara més.

En funció de l'evolució de la crisi actual, podria ser que en les primeres dates previstes per l'Escanyabocs, l'estat d'alarma i el confinament que se'n deriva s'haguessin relaxat o, fins i tot, anul·lat. Malgrat que existia aquesta possibilitat, hem optat per traslladar l'Escanyabocs al mes de setembre perquè en les condicions actuals no tenim la certesa de poder realitzar tots els treballs previs que demana una organització complexa com la nostra. 

Preparar circuits, desbrossar camins, registrar tracs i altres tasques que els nostres amics de la Unió Excursionista Urgellenca, l'Associació Ciclista Urgellenca, el Club Xinoxano Orientació, l'AE Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus o l'ACE Bombers Seu realitzen durant els mesos previs a l'Escanyabocs no s'han pogut realitzar i això posava en perill els estàndards de qualitat que intentem oferir-vos sempre.

Per altra banda, amb les noves dates, tots i totes tindrem més temps per preparar-nos i tornar a agafar el ritme d'entrenament que ens han estroncat.

Per a tots i totes aquells que ja us heu inscrit a l'Escanyabocs 2020, la vostra inscripció es manté vigent per a la nova data, amb la qual cosa no heu de fer cap tràmit. Si, en algun cas, la nova data no us anés bé, existeix la possibilitat de mantenir la inscripció per a l'edició de 2021 o el retorn de la inscripció. En aquests casos, podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Moltes gràcies per la vostra fidelitat i ens veiem el 19 i 20 de setembre al Rafting Parc de la Seu d'Urgell. 

Us mantindrem informats.


Salud Escanyabocs!!!

Ante todo, haceros llegar nuestro deseo de que vosotros y los vuestros os encontréis bien.  

En segundo lugar, anunciaros que, dada la situación actual  provocada por la crisis sanitaria que nos ha tocado vivir, hemos tomado la decisión de aplazar la edición 2020 del Escanyabocs. Trasladamos el evento de deportes en la montaña más singular del Pirinei al fín de semana del 19 y 20 de septiembre. El formato de las pruebas y los horarios se mantendrán, en principio, como los que estaban previsos para el mes de mayo. 

Hace ya días que, considerando la situación de incertidumbre provocada por la pandemia del Covid-19, estamos trabajando para encontrar una fecha en la que reubicar el Escanyabocs 20. No ha sido fácil ya que el calendario de eventos deportivos en la montaña es muy denso y con pocas fechas disponibles. Y si además tenemos en cuenta que Escanyabocs es una prueba multidisciplinar, el reto es todavía más complicado.  

En función de la evolución de la crisis actual, es posible que en las primeras fechas previstas para Escanyabocs, el estado de alarma y el confinamiento que de él se deriva se hubieran relajado o, incluso, anulado. A pesar de que existía esta posibilidad, hemos decidido trasladar Escanyabocs 20 al mes de septiembre porque en las condiciones actuales no tenemos la certeza de poder llevar a cabo todos los trabajos previos que requiere una organización tan compleja como la nuestra.  

Preparar circuitos, desbrozar caminos, registrar tracks y otras tareas que nuestros amigos de la Unió Excursionista Urgellenca, la Associació Ciclista Urgellenca, el Club Xinoxano Orientació, la AE Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus o l'ACE Bombers Seu realizan durante los meses previos al Escanyabocs no se han podido realizar y esto ponía en peligro los estándares de calidad que intentamos ofreceros siempre.  Por otro lado, con las nuevas fechas, todos y todas tendremos más tiempo para prepararnos y coger de nuevo el ritmo de entrenamiento que nos han truncado. 

Para todos y todas aquellos que ya os habéis inscrito al Escanyabocs 2020, vuestra inscripción se mantiene vigente para la nueva fecha, con lo que no tenés que realizar ningún trámite. Si en algún caso las nuevas fechas no os convienen, existe la posibilidad de mantener la inscripción para la edición de 2021 o la devolución de la inscripción. En estos casos, podéis contactar con nosotros a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Muchas gracias por vuestra fidelidad y nos vemos el 19 y 20 de septiembre en el Rafting Parc de la Seu d'Urgell.  

Os mantendremos informados.

Sumant energies

Posted in Noticies

En aquesta edició de l'Escanyabocs tornarem a comptar amb el suport i patrocini dels nostres amics de SB Canyoning que oferiran a totes i tots els participants de l'Escanyabocs descomptes i promocions en les seves activitats.

SB Canyoning us ofereix: 

Descomptes del 10% en barranquisme per a tots els participants de l'Escanyabocs '19

Deu samarretes exclusives que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un val per a un barranc gratuït que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un 2x1 per a un barranc per al guanyador i la guanyadora de l'Escanyabocs de Ferro masculí i femení.

 

Moltes gràcies a SB Canyonig pel seu suport i si voleu gaudir de tot tipus d'emocions i activitats en la natura i al Pirineu, visiteu el seu web, estareu en molt bones mans!!!

  

 

 

Escanyabocs 20

Posted in Noticies


16 i 17 de maig de 2020

 

Salut Escanyabocs!!

Un any més ens plau oferir-vos una nova edició de l'Escanyabocs, la de 2020 que arribarà al Rafting Parc de la Seu d'Urgell el cap de setmana del 16 i 17 de maig.

Com sempre, totes les persones vinculades a l'organització de l'Escanyabocs ja estan treballant per oferir-vos una 13a edició amb la qualitat i servei de sempre i amb alguna que altra novetat.

Trail, orientacióraid d'aventuramarxa nòrdica, pedalada btt, Escanyabocs de Ferro i MiniEscanyabocs, segueixen en l'agenda habitual d'aquesta prova excepcional i única al Pirineu.

Però aquest any us oferim una novetat. Estrenem l'Open d'Escalada Escanyabocs, que es disputarà el diumenge al matí i que segueix ampliant l'oferta de proves esportives vinculades a l'extraordinari entorn natural de casa nostra.

Obrim les inscripcions el proper dilluns dia 3 de febrer. No us ho podeu perdre!!!

Escanyabocs 2018, un repte que no et pots perdre

Posted in Noticies

Salut i muntanyes Escanyabocs!!!

Ja estem ficats de ple en la preparació d'aquesta nova edició de l'Escanayabocs, i ja en són onze!!! 

Tots els nostres col·laboradors estan preparant els circuits i els reptes que us plantejarem per a aquest any i que us anirem presentant poc a poc. D'entrada, però, ja us podeu reservar el cap de setmana del 19 i 20 de maig quan la Seu d'Urgell tornarà a ser el centre dels esports de muntanya al Pirineu.

No t'ho pots perdre. Vine i descobreix o torna viure les sensacions que han viscut ja milers de participants.

Circuits Escanyabocs '17

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs,

Ja disposem de més informació sobre els circuits de la cursa i la pedalada BTT de l'Escanyabocs '17. Us facilitem les dades tècniques ja que els tracks de la trail i el recorregut de la Pedalada els mantindrem en reserva fins al cap de setmana de l'Escanyabocs. Recordeu que es tracta de recorreguts inèdits, que estrenem pel desè aniversari de l'Escanyabocs i que, en alguns casos, circulen per camins privats que només s'autoritzen per al dia de la prova.

De totes maneres, ja podeu anar fent boca.

CURSA TRAIL:

Dos recorreguts, de 24km i +1300m el circuit llarg i 14km i +680m el recorregut curt.

 

 

 PEDALADA BTT:

Tres recorreguts, Marató de 75km i +2300m; el circuit llarg de 45km i +1250m; i el recorregut curt de 29km i +800m.

 

 

 

Primers resultats de l'Escanyabocs '17

Posted in Noticies

Podeu consultar els primers resultats provisionals de l'edició de l'Escanyabocs 17.

Si teniu alguna que observació, feu-la arribar a aquest correu. I paciència que ja les anirem corregint.

Gràcies a tots i totes.

RESULTATS TRAIL LLARGA.

RESULTATS TRAIL CURTA.

RESULTATS ROGAINES.

Resultats Rogaines amb parcials.

RESULTATS ORIENTACIÓ NOCTURNA.

RESULTATS RAID.

RESULTATS BTT.

TEMPS MARXA NÒRDICA.

ESCANYABOCS DE FERRO INDIVIDUAL.

ESCANYABOCS DE FERRO PER EQUIPS.