Escanyabocs

Escanyabocs 2018, un repte que no et pots perdre

Posted in Noticies

Salut i muntanyes Escanyabocs!!!

Ja estem ficats de ple en la preparació d'aquesta nova edició de l'Escanayabocs, i ja en són onze!!! 

Tots els nostres col·laboradors estan preparant els circuits i els reptes que us plantejarem per a aquest any i que us anirem presentant poc a poc. D'entrada, però, ja us podeu reservar el cap de setmana del 19 i 20 de maig quan la Seu d'Urgell tornarà a ser el centre dels esports de muntanya al Pirineu.

No t'ho pots perdre. Vine i descobreix o torna viure les sensacions que han viscut ja milers de participants.

Resultats

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs,


Comencem a penjar resultats de les proves de #Escanyabocs19.

.- Classificació Trail

Recorregut curt

Recorregut llarg

.- Classificació Raid.

.- Classificació Orientació.

.- Temps caminada Marxa Nòrdica.

.- Classificació Pedalada BTT.

.- Classificació provisional Escanyabocs de Ferro.

.- Classificació provisional Escanyabocs de Ferro per Equips 

També us deixem enllaços a galeries de fotos que ens pugueu anar fent arribar:

Galeria Pedalada by Toni Artigues @toniddp 

Galeria Trail by Montse Pagès

Galeria Pedalada by Thais Perez

 

 

Sumant energies

Posted in Noticies

En aquesta edició de l'Escanyabocs tornarem a comptar amb el suport i patrocini dels nostres amics de SB Canyoning que oferiran a totes i tots els participants de l'Escanyabocs descomptes i promocions en les seves activitats.

SB Canyoning us ofereix: 

Descomptes del 10% en barranquisme per a tots els participants de l'Escanyabocs '19

Deu samarretes exclusives que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un val per a un barranc gratuït que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un 2x1 per a un barranc per al guanyador i la guanyadora de l'Escanyabocs de Ferro masculí i femení.

 

Moltes gràcies a SB Canyonig pel seu suport i si voleu gaudir de tot tipus d'emocions i activitats en la natura i al Pirineu, visiteu el seu web, estareu en molt bones mans!!!

  

 

 

Inscripcions

Posted in Noticies

INSCRIPCIONS ESCANYABOCS '19

INSCRIPCIONS EN LÍNIA TANCADES

Us podeu inscriure fins a 30' abans de l'inici de les proves. El preu de les inscripcions a partir d'ara és de 25,00€ per la primera prova i 5€ addicionals per cada prova afegida.

 

Escanyabocs '19 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l'any 2005 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització del pare, mare o tutor legal.

La inscripció a l'Escanyabocs '19, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d'orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos.

Amb l'esperit de fer de l'Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova adicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2006 i 2011). En aquest cas serà necessari també una autorització del pare, mare o tutor legal. El cost d'inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 16 de maig de 2019 a les 23:00.

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d'inscripció.

 • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
 • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d'escriure el correu electrònic correctament.
 • En cas de participar en la cursa Trail i voler puntuar per la Copa Catalana, haureu de seleccionar la casella corresponent i facilitar la informació que se us demana.
 • En cas de participar en el Triraid, haureu de fer constar el nom de la vostra parella. En qualsevol cas, tots dos membres de la parella hauran de formalitzar la seva inscripció individual.
 • En la Pedalada BTT, trieu el circuit que voleu fer de cara a facilitar les tasques de l'organització.
 • Cal que trieu si voleu la samarreta oficial de l'Escanyabocs '19. La samarreta té un preu exclusiu de 5,00€ i hi ha 800 unitats per als primers participants que ho confirmin i facin el pagament. Els inscrits a l'Escanyabocs de Ferro individual obtindran la samarreta d'obsequi i sense cost.
 • Cal que assenyaleu si voleu participar en el repte de l'Escanyabocs de Ferro, sènior o júnior (per a menors de 18 anys, nascuts el 2002 o abans). Per participar en l'Escanyabocs de Ferro cal apuntar-se i completar les proves del Triraid, l'Orientació, la cursa Trail i  la Pedalada, d'acord amb la normativa de la prova. En la inscripció marqueu totes les proves i també la casella Escanyabocs de Ferro.
 • Cal que assenyaleu també si voleu participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips i, molt important, posar el nom de l'equip amb el que competireu. És fonamental que tots els membres de l'equip, quan s'apuntin, facin constar aquest nom. Podeu consultar el reglament de l'Escanyabocs de Ferro per equips en l'apartat d'Escanyabocs de Ferro.
 • Podeu fer el pagament mitjançant targeta de crèdit o transferència al número de compte de l'Escanyabocs, el ES88-2100-1154-6402-0007-6511 de "la Caixa". Trieu l'opció que millor us vagi. La inscripció i, en el seu cas, la reserva de samarreta seran fermes quan es rebi el pagament. (Nota: L'entitat bancària que gestiona el compte pot cobrar 2,00€ pels ingressos en efectiu per finestreta. Aquesta taxa la ingressa l'entitat bancària i no l'organització d'Escanyabocs. Per tal d'estalviar-vos aquest pagament, podeu fer els ingressos mitjançant caixer automàtic i sense pagar comissions).
 • Un cop comprovat el pagament, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra inscripció a l'adreça que hàgiu facilitat en el formulari d'inscripció.
 • Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (enllaç desactivat)

Gràcies per la vostra participació i ens veiem a la Seu d'Urgell. Força Escanyabocs!

 

Escanyabocs 19

Posted in Noticies

Ja tenim aquí una nova edició, la 12a de l'Escanyabocs, la prova esportiva en la natura més singular del Pirineu. Tots els que ho fem possible portem ja un temps treballant-hi per tornar a oferir-vos un esdeveniment engrescador i de màxima qualitat.

Trail, orientació, raid d'aventura, marxa nòrdica, pedalada btt, Escanyabocs de Ferro i alguna que altra sorpresa us esperen a la Seu d'Urgell i al Rafting Parc el cap de setmana del 18 i 19 de maig.

Obrim les inscripcions el proper dilluns dia 28 de gener. No us ho podeu perdre!!!