Llocs i horaris

Posted in Pedalada

HORARIS PEDALADA ESCANYABOCS '20

Divendres 18 de setembre de 2020:

  • 17:00-21:00: Lliurament de dorsals al Palau Municipal d'Esports (Camí Ral de Cerdanya, 31. Com arribar-hi)

Dissabte 19 de setembre de 2020:

Diumenge 20 de setembre de 2020:

  • 07:45-08:15: Lliurament de dorsals al Parc Olímpic del Segre. (Com arribar-hi)
  • 08:30: Sortida neutralitzada de tots els participants, al Parc Olímpic del Segre (Horari de sortida provisional)

En les setmanes anteriors al dia de la cursa anirem informant dels horaris de pas i tancament dels diferents controls i de les mesures de seguretat i higiene establertes.

Informació Pedalada BTT

Posted in Pedalada

Recorregut curt:

La proposta de la Unió Ciclista Urgellenca és un recorregut de 20,4 km i 358,4 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada al Parc del Segre. El recorregut, enguany, circula per la riba esquerra del Segre.

Es tracta d'un recorregut senzill, sense dificultats tècniques i a l'abast de tothom.

Recorregut mitjà:

Una segona proposta de recorregut amb 36,7 km i 1.331,4 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. Una proposta diferenciada del recorregut curt.

Proposem un circuit divertit en el que es combina la pista amb corriols sense dificultat tècnica per a les persones acostumades a la BTT. Altament recomanable per a un nivell mig - alt.

 

Recorregut llarg:

Una tercera proposta top de recorregut, en primera instància de 44,6 km i 1.633,9 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. Comparteix una part del recorregut mitjà i estem treballant per mirar d'ampliar una mica més el recorregut i afegir-hi uns pocs quilòmetres més per acabar de definir una proposta més interessant i estimulant.

Es tracta d'un circuit divertit i que combina la pista i el corriol en el tram que comparteix amb el recorregut mitjà. A partir de la separació d'aquest tram, es torna una mica més exigent per la presència de corriols més tècnics. Ideal per a persones acostumades a la BTT i amb un nivell alt. 

Horaris i punt de trobada:

La pedalada BTT es disputarà el diumenge 19 de maig. La sortida serà simultània per a tots tres recorreguts a les 8:30 des del Parc del Segre.  L'organització tècnica de la Pedalada BTT corre a càrrec de la Unió Ciclista Urgellenca. 

Reglament Pedalada

Posted in Pedalada

REGLAMENT PEDALADA ESCANYABOCS '19

  • Es tracta d'una prova ciclista de caràcter no competitiu.
  • És obligatori l’ús del casc.
  • Durant la prova cal de portar el dorsal ben visible al manillar.
  • Cal portar inflador i recanvi de càmera durant la Pedalada.
  • Els circuits de la Pedalada (llarg, mitjà i curt) puntuen per a l'Escanyabocs de Ferro.
  • Cal ser respectuós amb la natura i amb els altres participants.
  • L’edat mínima per participar és de 14 anys.
  • Cal respectar les normes de circulació, tant per pistes forestals com per trams per carretera.
  • Tots els imprevists no reflectits en aquest reglament seran resols per l’organització, i les seves decisions seran d’acompliment obligatori.
  • La inscripció implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir-lo.
  • L'organització sol·licita autoritzacions de pas per camins privats, els quals tenen l'accés restringit durant la resta de l'any. Degut a que el recorregut de la Pedalada BTT de l'Escanyabocs transcorre per propietats privades a les que ens autoritzen a accedir-hi exclusivament per a l'Escanyabocs, els responsables de l'organització fem una crida a la responsabilitat de tots els participants de no enregistrar el recorregut amb equips de GPS per tal d'evitar-ne la difusió i distribució pública del traçat per Internet o cap altre mitjà. També demanem que, un cop finalitzada la prova, es respectin aquests camins i no se'n faci ús.