Presentació Cursa Orientació

Posted in Cursa Orientació

UNA PROVA NOCTURNA I ESPECIAL, PER A TOTS ELS PÚBLICS

L'organització de l'Escanyabocs '19 manté el format d'una única cursa d'orientació nocturna amb característiques especials. Dos recorreguts, un d'una hora i un de dues per la zona urbana i també per les rodalies de la Seu. 

El programa de l'Escanyabocs '19 us ofereix la possibilitat de participar en una prova d'orientació nocturna, urbana i una mica més. A l'abast de tots els públic però amb un format diferent a l'habitual que la convertirà en un repte per als participants.

Urbana i nocturna, tot un clàssic de l'Escanyabocs.

Però per mantenir l'esperit inicial de l'Escanyabocs, us oferim la tradicional orientació nocturna amb una versió ampliada i millorada. Els especialistes del Club Xinoxano Orientació estan acabant de perfilar els detalls de la prova que us farem saber aviat.

Ja us avancem que l'orientació serà urbana i més enllà i que, sens dubte, suposarà un repte nou i estimulant per a tots aquells que hi participin. I serà també una bona pedra de toc de cara al programa que ja us preparem per l'any que ve. En dues opcions, d'una i dues hores de durada per tal que tothom en pugui gaudir.

El format d'aquesta cursa permetrà que en gaudeixin els practicants habituals i també afavorirà la participació de molta gent no iniciada en les curses d'orientació, començarà a les 20:30 i, la cursa de dues hores, formarà part del conjunt de proves que puntuen per a l'Escanyabocs de Ferro.

La prova d'orientació nocturna es controlarà amb el tradicional sistema de pinces i targetes.