Informació Mini Escanyabocs

Posted in Noticies

Continuem oferint la prova de l'Escanyabocs en format mini i per a la canalla de la casa.

En col·laboració amb el Consell Esportiu de l'Alt Urgell (CEAU), els nens i nenes d'entre 8 i 13 anys podran compartir experiències amb els participants de l'Escanyabocs i començar a tastar les proves de muntanya. Cada cop són més els joves que mostren interès en aquest tipus de modalitats esportives i des de l'Escanyabocs i el CEAU hem volgut facilitar l'accés per satisfer aquest interès.

El Mini Escanyabocs se celebrarà al Parc Olímpic del Segre el dissabte 20 de maig. La inscripció té un cost de 10€ i inclou la samarreta oficial de l'Escanyabocs de la que haureu de triar la talla en la inscripció. Les persones inscrites podran escollir en quines de les proves volen participar.

L'organització tècnica del Mini Escanyabocs va a càrrec del Consell Esportiu de l'Alt Urgell.

Programa Mini Escanyabocs 2023:

Recollida de dorsals:

  • Divendres 19/05 entre les 17:00 i les 21:00 al Palau Municipal d'Esports.
  • Dissabte 20/05 entre les 8:30 i les 9:00 al Rafting Parc.

Cursa per muntanya:

El recorregut de la Cursa per Muntanya del MiniEscanyabocs 23 tindrà un recorregut de 5,89 km i uns desnivells de +60 m de desnivell positiu. El recorregut està format per trams de corriols (70%); pista (20%) i asfalt (10%).

Hi haurà un avituallament líquid i sòlid, en el punt 2,4 km a banda de l'avituallament final a l'arribada. 

La sortida s'ubica a la Bastida d'Hortons i es donarà a les 10:00h. L'autobús per transportar els i les participants sortirà del Parc del Segre a les 9:30h.

Aqui trobareu els tracs de la cursa MiniEscanyabocs.