Escanyabocs

#escanyabocs2014 i #igersseu

Posted in Noticies

El col·lectiu Igersseu i Escanyabocs inicien, des d'avui (dimecres 14) i fins el proper dia 23 de maig, un repte a Instagram!!

El repte consisteix en immortalitzar amb les vostres instantànies, ja sigui amb la vostra càmara o mòbil, les proves i tot allò que envolta l'Escanyabocs! Volem que ens mostreu les vostres sensacions, la vostra mirada personal, l'experiència Escanyabocs!! Només cal que etiqueteu les vostres fotos amb els tags ‪#‎escanyabocs2014‬ i ‪#‎igersseu‬ Tenim dos premis magnífics gràcies a Grifone i X-Pirience per les dues millors captures: una jaqueta tallavent Chelker Jacket Hoody de Grifone i un casc de btt Met crossover!! 
No espereu el cap de setmana, podeu començar a mostrar-nos les vostres captures sobre les disciplines esportives que s'hi practicaran, dels vostres entrenaments, dels preparatius per l'Escanyabocs!! 
Vinga, ensenya'ns les teves fotos i immortalitza l'Escanyabocs!!

 

El colectivo Igersseu y Escanyabocs inician, desde hoy (miércoles 14) y hasta el próximo dia 23 de mayo, un reto en Instagram!!

 

El reto consiste en inmortalizar con vuestras fotos, ya sea con la cámara o el móvil, las pruebas y todo aquello que envuelve el Escanyabocs! Queremos que nos mostréis vuestras sensaciones, vuestra mirada personal, la experiéncia Escanyabocs!! Sólo tenéis que etiquetar vuestras fotos con los tags #escanyabocs2014 y #igersseu Tenemos dos premios magníficos gracias a Grifone y X-Pirience para las dos mejores capturas: una chaqueta cortavientos Chelker Jacket Hoody de Grifone y un casco de btt Met crossover!!
No esperéis el fin de semana, podéis empezar a mostrarnos vuestras capturas sobre las disciplinas deportivas que se practicaran, de vuestros entrenamientos, de los preparativos para el Escanyabocs!

 

 

 

 

 

 


Adelante, enséñanos tus fotos y inmortaliza el Escanyabocs!!