Informació Cursa per Muntanya

Posted in Cursa per Muntanya

Cursa llarga:

El recorregut llarg de la Cursa per Muntanya de l'Escanyabocs 23 tindrà un recorregut de 19,2 km i uns desnivells de +900 m de desnivell positiu. El recorregut està format per trams de corriols (45%); fora pista (2%); pista (43%) i asfalt (10%).

Hi haurà tres avituallaments, tots ells líquids i sòlids, en els punts 3,6 km; 8,1 km i 17,0 km a banda de l'avituallament final a l'arribada. 

La sortida s'ubica al Pont d'Arfa i es donarà a les 9:00h del dissabte 20 de maig. Els participants que ho desitgin podran utilitzar el transport subministrat per l'organització que sortirà, en diferents viatges des del Parc del Segre, a les 8:00h.

Aquí trobareu els tracs del recorregut llarg

Per al bon funcionament i control de la cursa, s'establiran talls horaris en els següents punts:

  • Avituallament 1: PK 3,6 km a les 10:30 h.
  • Avituallament 2: PK 8,1 km a les 11:30 h.
  • Avituallament 3: PK 17 km a les 12:45 h.

 

Cursa curta:

El recorregut curt de la Cursa per Muntanya de l'Escanyabocs 23 tindrà un recorregut de 14,0 km i uns desnivells de +800 m de desnivell positiu. El recorregut està format per trams de corriols (60%); pista (30%) i asfalt (10%).

La sortida s'ubica al Pont d'Arfa i es donarà a les 9:30h del dissabte 20 de maig. Els participants que ho desitgin podran utilitzar el transport subministrat per l'organització que sortirà del Parc del Segre a les 8:30h.

Hi haurà dos avituallaments, tots dos líquids i sòlids, en els punts 3,6 km i 10,8 km a banda de l'avituallament final a l'arribada. 

Aquí trobareu els tracs del recorregut curt

Per al bon funcionament i control de la cursa, s'establiran talls horaris en els següents punts:

  • Avituallament 1: PK 3,6 km a les 11:00 h. 
  • Avituallament 2: PK 10,8 km a les 12:15 h.

Material obligatori:

L'organització recomana l'ús de got o bidó, telèfon mòbil, paravent, manta tèrmica i el necessari per a fer front a canvis sobtats de temps. Es recorda que, amb l'objectiu de reduir la generació de residus, l'organització no facilitarà gots d'un sol ús en cap dels avituallaments. 

És responsabilitat de les persones participants utilitzar el material recomanat per l'organització.

L'organització tècnica de la Cursa per Muntanya està a càrrec de la Unió Excursionista Urgellenca.