Informació Marxa Nòrdica

Posted in Marxa Nòrdica

Enguany la marxa Nòrdica de l'Escanyabocs presenta una ruta inèdia que uneix Andorra amb la Seu d'Urgell a través de corriols i fantàstiques vistes i que ens mosta l'autenticitat dels paisatges presents a casa nostra. 

Recorregut llarg. 20,91 km - 375 m desnivell positiu - 1.745m desnivell negatiu:

L'itinerari llarg s'inicia a la Rabassa, al pàrquing de la cota superior de Naturland on ens deixarà l'autocar.

L'inici el farem plegats a peu uns 10 minuts, fins a la Font dels Traginers on, ja arribats a Catalunya, trobarem els primers senyals que ens duran per prats d'alta muntanya fins al Cap del Boix. Més enllà. prendrem el corriol que, baixant fort, ens durà fins a Estamariu, on trobarem el primer avituallament de líquid i sòlid.

Sortirem d'Estamariu agafant el corriol que porta a Castanyes i, després, a Llirt tot creuant el torrent de l'Ossa. Continuarem el camí dels miradors, obert cap al sud i que ens regalarà vistes imponents de l'Urgellet i el Cadí. Sortirem al banc de Calvinyà, on trobarem el segon avituallament de líquid i sòlid i baixarem pel camí de Calvinyà fins la Seu d'Urgell i el Parc del Segre. 

Podeu descarregar-vos el track, aquí.

 

Recorregut curt. 11,75 km - 324 m desnivell positiu - 717 m desnivell negatiu:

L'itinerari curt surt d'Estamariu, on ens deixarà l'autocar i per on continuarem plegats amb les persones participants en el recorregut llarg.

Sortirem d'Estamariu agafant el corriol que va fins a Castanyes i, després, a Llirt tot creuant el torrent de l'Ossa. Continuarem pel camí dels miradors. obert cap al sud i que ens regalarà vistes imponents de l'Urgellet i el Cadí. Sortirem al banc de Calvinyà, on trobarem un avituallament de líquid i sòlid i baixarem pel camí de Calvinya fins a la Seu d'Urgell i el Parc del Segre. 

Podeu descarregar-vos el track, aquí.

Horaris i punt de trobada:

El punt de trobada serà al Parc del Segre, el diumenge 19 de maig a les 7:00 del matí, per l’itinerari llarg, on es farà el briefing i a continuació la sortida amb autocar fins al punt d'inici de la caminada. 

A les 8:00 al Parc del Segre es farà la trobada de l’itinerari curt i la sortida de l'autocar fins al punt d'inici del recorregut.

Es prega arribar amb temps suficient ja que la sortida dels autocars serà puntual i, si algú el perdés, no tindrà opció a poder fer el recorregut.

L'organització tècnica de la prova corre a càrrec de l'Associació Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus