Informació Pedalada BTT

Posted in Pedalada

Recorregut curt:

La proposta de la Unió Ciclista Urgellenca és un recorregut de 20,4 km i 358,4 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada al Parc del Segre. El recorregut, enguany, circula per la riba esquerra del Segre.

Es tracta d'un recorregut senzill, sense dificultats tècniques i a l'abast de tothom.

Recorregut mitjà:

Una segona proposta de recorregut amb 36,7 km i 1.331,4 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. Una proposta diferenciada del recorregut curt.

Proposem un circuit divertit en el que es combina la pista amb corriols sense dificultat tècnica per a les persones acostumades a la BTT. Altament recomanable per a un nivell mig - alt.

 

Recorregut llarg:

Una tercera proposta top de recorregut, en primera instància de 44,6 km i 1.633,9 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. Comparteix una part del recorregut mitjà i estem treballant per mirar d'ampliar una mica més el recorregut i afegir-hi uns pocs quilòmetres més per acabar de definir una proposta més interessant i estimulant.

Es tracta d'un circuit divertit i que combina la pista i el corriol en el tram que comparteix amb el recorregut mitjà. A partir de la separació d'aquest tram, es torna una mica més exigent per la presència de corriols més tècnics. Ideal per a persones acostumades a la BTT i amb un nivell alt. 

Horaris i punt de trobada:

La pedalada BTT es disputarà el diumenge 19 de maig. La sortida serà simultània per a tots tres recorreguts a les 8:30 des del Parc del Segre.  L'organització tècnica de la Pedalada BTT corre a càrrec de la Unió Ciclista Urgellenca.