Pedalada BTT

Posted in Pedalada

Pedalada BTT, descobrint noves rutes

Els amics de la Unió Ciclista Urgellenca ja tenen pràcticament enllestit el disseny dels recorreguts de 2022, en el que us oferiran algunes zones del nostre entorn natural inèdites en les proves de BTT de l'Escanyabocs.

Ja està definida la zona per la qual passarà el recorregut i els treballs de descoberta de camins i corriols inèdits van a bon ritme. 

Així doncs, per a l'edició de 2022, recuperarem la veritable filosofia de la pedalada BTT, amb tres recorreguts diferents i amb l'objectiu que seguiu gaudint al màxim de les pistes, corriols i trialeres.

Recorregut curt: (30 km i 480 m +)

Es tracta d'un circuit molt rodador i amb poc desnivell, apte per a tothom, sigui quin sigui el seu nivell físic i tècnic. El circuit és majoritàriament pista en bon estat, sense cap pujada llarga i s'enllaça amb tres corriols relativament curts. 

La sortida, diumenge 22 de maig a les 8:45 des del Parc del Segre. 

Aquí teniu el perfil d'aquest recorregut.

Recorregut mitjà: (46 km i 1.250 m +)

El recorregut mitjà ja és un circuit més exigent i orientat a participants acostumats i acostumades a rodar en BTT. Alterna la pista i el corriol. Comença amb una llarga pujada per fer un descens també llarg per un corriol i acabar amb una última part més rodadora per pista.

La sortida, diumenge 22 de maig a les 8:30 des del Parc del Segre. 

Per anar fent boca, us mostrem el perfil del recorregut mitjà.

Recorregut llarg: (60 km i 1.800 m+)

El recorregut llarg és un circuit exigent que suma un important desnivell. Un repte dur i estimulant però a l'abast dels i les que agafeu la bici amb certa freqüència. Durant la primera meitat, comparteix recorregut amb el circuit mitjà i, a partir del km 30 aproximadament se separa d'aquest per afrontar un parell de pujades, no tan exigents com la primera, i enllaçades amb un descens divertit i estimulant.

Després d'aquesta aventura, el darrer quart del recorregut torna a enllaçar amb els circuits mitjà i curt per acabar amb una darrera part més rodadora.

La sortida, diumenge 22 de maig a les 8:30 des del Parc del Segre. 

Us presentem el perfil d'aquest darrer recorregut. Us hi esperem!!